In contact met migratie

Op zaterdag 10 november 2018,  slaan Stichting J’Africa en A Beautiful Mess de handen ineen om het 15 jarig bestaan van de stichting te vieren!

Viert u mee?
U bent van harte uitgenodigd om samen met ons te kijken naar de documentaire ‘Stranger in Paradise’, waarin het Europese migratievraagstuk centraal staat. De Syrische burgeroorlog, klimaatmigratie in Bangladesh en de toestroom van bootvluchtelingen in 2015.  Door te investeren in de educatie van jongeren in Malawi hoopt Stichting J’Africa bij te dragen aan ontwikkeling in Malawi en een vermindering van de armoede in het land.

Voorafgaande aan de vertoning proosten we graag samen met u op ons 15-jarige bestaan. Ook nemen we u mee in de afgelopen 15 jaar van Stichting J’Africa en wordt er meer verteld over onze bijzondere locatie: A Beautiful Mess. Na de documentaire gaan we graag met u in gesprek over de documentaire. Na afloop van dit evenement bent u van harte welkom om samen met ons te blijven eten in het unieke restaurant van A Beautiful Mess. Dit is op eigen kosten.

Praktische Informatie

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address), onder vermelding van “15 jaar J’Africa”. Geeft u in de mail aan met hoeveel mensen u komt en of u mee-eet?

Adres:
A Beautiful Mess
H.J.E. Wenckebachweg 48
1096 AN Amsterdam
NB: we raden u aan deze routeomschrijving goed door te lezen!

Programma
16:00 Inloop en borrel
16:45 Speeches J’Africa en A Beautiful Mess
17:15 Start documentaire
18:30 Nabespreking
19:00 Samen eten!

Kosten
In lijn met de regels van de locatie vragen wij geen entree-kosten. Een vrijwillige bijdrage van bijvoorbeeld €20 wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld! Ook op de dag zelf is het mogelijk om te doneren.

Avondeten
U bent van harte welkom om na het evenement bij A Beautiful Mess te blijven eten. Het bestuur van J’Africa eet uiteraard ook mee. Meer informatie over het restaurant en het menu vindt u op de website. Wilt u uiterlijk 3 november aan ons doorgeven of u mee-eet? Dan kan het restaurant hier rekening mee houden!

Tot 10 november!